Elektromotori

SINUMEC ZA INDUSTRIJSKE ELEKTROMOTORE

PowerSines je pionir na tržištu u razvoju motornih pogona i soft startera. Koristeći 20 godina iskustva u istraživanju i razvoju, kao i temeljito razumijevanje elektromotora, PowerSines je izumio inovativnu metodu za kontrolu učinkovitosti izmjeničnih motora temeljenu na korištenju naponskih vektora u trofaznim sustavima.

Kombinacija Vektorskog Napona (VVC) kontrolira napon i napajanje motora zadržavajući čisti sinusoidni valni oblik, omogućujući tako energetsku učinkovitost i unapređenje učinkovitosti motora.

Koristi od primjene SINUMECA

• Povećajte proizvodni kapacitet bez povećanja potrošnje električne energije
• Dodajte još strojeva na istu infrastrukturu
• Poboljšajte pokretanje motora korištenjem čistog sinusoidnog napona i eliminirajte potrebu za frekventnim regulatorima
• Smanjite troškove održavanja i zamjenskih dijelova
• Jednostavna instalacija bez potrebe za programiranjem ili podešavanjem

PowerSines rješenje za upravljanje elektromotorom, koje se prodaje pod markom SinuMEC, nova je kategorija kontrolera koja koristi sinusoidnu kontrolu napona za uštedu energije i poboljšanje rada. 

SinuMEC koristi patentiranu VVC (Voltage Vector Combination) tehnologiju za postizanje potpune učinkovitosti električnih motora i uštede energije. 

SinuMEC je dizajniran je za rad sa izmjeničnim motorima koji rade konstantnom brzinom, a pritom nose različita opterećenja.